Skip to main content

Klubbscen Halland

Sorl, musik, mingel och klistrigt golv – associationerna är många men känslan är densamma. De allra flesta har vi varit där, köat till garderoben, kollat in merchbordet och känt både förväntan och hög stämning. Visst är mat, dryck och goda vänner viktiga ingredienser men det som verkligen står i centrum är scenen och banden. Här har världsartister tagit sina första steg och här har konsertbesökare fått ta del av upplevelser som kan bli minnen för livet  – Välkommen till klubbscenen.

Klubbscen Halland är Musik Hallandias satsning för att utveckla och stärka infrastrukturen för klubbscener, arrangörsskap och livemusik i hela Halland – en viktig pusselbit mellan replokalen och de stora scenerna. 

Genom projektet vill vi skapa platser för up and coming-artister, nå en yngre publik och bredda utbudet. Vi hoppas också att projektet kommer att ge unga musiker möjligheten att utvecklas och växa inom musikbranschen och att Klubbscen Halland kommer att bidra till att fler hallänningar får uppleva den fantastiska gemenskap och glädje som live-musiken kan ge. 

Klubbscen Halland vill lyfta den lokala livemusikscenen i Halland till nya höjder.

Mer info kommer snart!

För mer information kontakta producent Rickard Andersson

Musik Hallandia är en musikinstitution,
helägd av Region Halland.

Besöksadress:

Kultur i Halland, Kronobränneriet

Skonertgatan 12A, Halmstad

Postadress:

Region Halland

Kultur i Halland

Box 517, 301 80 Halmstad

Copyright 2023 - All rights reserved Musik Hallandia