Skip to main content

Vad vi gör

Välkommen till Musik Hallandia – din portal till en mångsidig värld av musikaliska upplevelser! Vi står för ett omfattande utbud av evenemang som sträcker sig från pulserande festivaler och minnesvärda konserter till engagerande musikprogram och barnvänliga aktiviteter.

Upptäck vår mångfald

Festivaler: Var med oss när vi samlar musikälskare för oförglömliga festivalupplevelser. Från elektroniska rytmer till klassiska tonsättningar – vi har något för varje smak.

Konserter: Upplev magin i live-musik genom våra dynamiska konserter. Från lokala talanger till internationella stjärnor, vi skapar minnesvärda ögonblick för alla.

Musikprogram: Fördjupa dig i musikens värld genom våra mångsidiga musikprogram. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren entusiast, finns det något för alla.

Aktiviteter för Barn och Unga: Vi tror på att odla kärleken till musik från en ung ålder. Våra barn- och ungdomsaktiviteter är roliga, interaktiva och utbildande.

Följ med oss på en resa genom ljudens värld. Musik Hallandia – där varje ton berättar en historia och varje projekt är en möjlighet att skapa minnen. Var med oss och låt musiken vara din guide!

Musik Hallandia är en musikinstitution,
helägd av Region Halland.

Besöksadress:

Kultur i Halland, Kronobränneriet

Skonertgatan 12A, Halmstad

Postadress:

Region Halland

Kultur i Halland

Box 517, 301 80 Halmstad

Copyright 2023 - All rights reserved Musik Hallandia