Skip to main content

Music Meetup

Välkomna till Music Meetup Halland

Mingel, möten och musik

20 september bjuder Musik Hallandia in till en afterwork på Teater Halland. Vi ska mingla, inspireras och ha en trevlig kväll tillsammans. Det kommer bland annat att bjudas på en framtidsspaning av Sofie Marin från nätverket Arts Dynamics. Ni får också ta del av vår egen lilla talkshow med aktörer och spännande initiativ från det halländska musiklivet.

Deltagandet är kostnadsfritt och vi bjuder på smörrebröd. Det finns även möjlighet att köpa dryck och ytterligare tilltugg på plats.

Begränsat antal platser – anmäl dig redan idag.

Sofie Marin – kulturstrateg, rådgivare och konsult

Välkommen till en inspirationsföreläsning utöver det vanliga, där du både får rykande färska nutids- och framtidsspaningar inom musikbranschen samt en uppdatering kring hur branschens utveckling påverkar era möjligheter för skapande, genomförande och vilka inkomstkällor som passar.Hur navigerar man i en musikbransch där förutsättningarna, spelreglerna och aktörerna ändras i en rasande fart och där den ena dagens nyhet är nästa dags historia? Hur kommer morgondagens jobbmöjligheter se ut i en bransch i stor omställning? Vi lever i en omvälvande tid med stor digital disruption och en orolig omvärld där det kan vara svårt att koppla grepp om vad som gäller och hur man ska förhålla sig till det.

Sofie Marin, grundare och VD för Arts Dynamics, har sin bakgrund inom scenkonst- och musikområdet (från bland annat Dramaten, Kungliga Operan, Folkoperan, Malmö Musikteater och STIM) och är verksam som senior kulturstrateg, rådgivare och konsult. Sofie hjälper kreativa frilansare, företagare och entreprenörer inom musik, konst och kultur att digitalisera, marknadsföra och växa. Hon är även en flitigt anlitad föreläsare och moderator med mångårig chefs- och ledarerfarenhet inom kulturella och kreativa branscher i Sverige och internationellt. Sofies specialitet är gränslandet mellan konstnärskap, företagande, digitalisering och ny teknologi. Läs mer om Arts Dynamics här: www.artsdynamics.com

Musik Hallandia är en musikinstitution,
helägd av Region Halland.

Besöksadress:

Kultur i Halland, Kronobränneriet

Skonertgatan 12A, Halmstad

Postadress:

Region Halland

Kultur i Halland

Box 517, 301 80 Halmstad

Copyright 2023 - All rights reserved Musik Hallandia