Skip to main content

Ansökan öppnar för Imagine Halland!

Ansökan till Imagine kommer att öppna 1 november 2024.

Musik Hallandia arrangerar den musikaliska mötesplatsen Imagine Halland för dig som är mellan 13-21 år. Det är en utbildning och tävling som är öppen för alla unga musiker, oavsett musikalisk inriktning och riktar sig till grupper, band och solister.

Imagine Halland består av workshoppar, inspirationssamtal och en regionfinal där vinnaren går vidare till en nationell final. Stor vikt läggs vid att utbilda de unga musikerna om musiklivet, att inspirera dem i sitt skapande och att utveckla deras musikaliska talang. Med Imagine Halland ger vi unga och lovande musiker en chans att utvecklas konstnärligt och bygga ett kontaktnät inom musikvärlden.

Vi kommer att träffas under tre workshoppar våren 2025. Efter det får deltagarna chansen att delta i en stor regionfinal.

  • 17 januari kl.17, Kick-off på Nolltrefem i Halmstad
  • 9 februari. Workshop på temat låtskriveri samt en workshop kring hur du tar lyckade artistbilder. Workshopen hålls i Falkenberg.
  • 2 mars. Workshop i sceniskt framträdande på Rosenfred i Varberg.
  • 30 mars. Regionfinal på Kungsbacka teater.

Vill du läsa mer om Imagine besök vår hemsida. Där anmäler du dig till 2025 års upplaga av Imagine Halland från och med 1 november. Det finns ett begränsat antal platser så vänta inte för länge med din ansökan.

För mer information kontakta ansvarig producent Emelie Gunnarsson.

Musik Hallandia är en musikinstitution,
helägd av Region Halland.

Besöksadress:

Kultur i Halland, Kronobränneriet

Skonertgatan 12A, Halmstad

Postadress:

Region Halland

Kultur i Halland

Box 517, 301 80 Halmstad

Copyright 2023 - All rights reserved Musik Hallandia